SUP Malmö

SUP Malmö powered by Yster SUP

Här kan du paddla SUP Malmö

Vi är experter på SUP i Malmö

Hos oss kan du lära dig paddla SUP av professinella certifierde instruktörer med lång erfarenhet av att utbilda och coacha i stand-up paddling. Vi vågar till och med lova Stand-up Guarantee på våra nyböjarkurser. Står du inte upp under lektionen så får du pengarna tillbaka.  Vi erbjuder också turpaddling med instruktör där vi lugnt och stilla utforskar hamnområdet på Limhamn. När väder och vind tillåter kör vi spektakulära solnedgångspaddlingar. Vi paddlar då ut i Öresund och ser hur solen långsamt sänker sig ner i Öresund.

Vi kör också events för företag och möhippan. SUP Malmö är också ett test center för SUP-brädor från Malmö-baserade Yster SUP.

Du hittar SUP Malmö på Limhamn precis vid gamla färjeläget lätt tillgängligt med stadsbuss eller bil.

En underbar upplevelse.
Mycket bra läge och instruktör.
Otrolig SUP-upplevelse.
Mycket bra kvalitet på brädorna.
Rekommenderas varmt.

Boka SUP-kurs och guidad turpaddling på SUP Malmö

Kolla tillgängliga datum och boka direkt

En SUP-kurs eller turpaddling med turledare är perfekt för after-work, möhippor & svensexor, företagsevents eller bara en kul grej med familj och vänner. Vi gör gärna ett skräddarsytt pass om någon av tiderna inte skulle passa eller om ni är en större grupp. Våra kurser leds enbart av cerifierade SUP-instruktörer med många års erfarenhet av SUP-paddling.

Nybörjare?

Många av våra kursdeltagare har aldrig paddlat SUP tidigare men i slutet på vår introduktionskurs vet vi att nästan alla deltagare står upp på brädan.

Därför erbjuder vi Stand-up Guarantee – om du inte står upp under lektionen, får du pengarna tillbaka.

Genom vår långa erfarenhet av SUP-coaching har vi utvecklat en metodik som inte bara får kursdeltagarna på fötter utan också utbildar om olika paddlingstekniker och säkerhet. Kunskapen, färdigheterna och teknikerna från våra lektioner är sådana som kommer att hålla livet ut.

Läs mer och boka direkt:

Företag eller möhippa?

Vill du pusha kollegorna utanför komfortzonen eller ge bruden en kul upplevelse på vattnet? Hör av dig på kontaktformuläret nendan och berätta när du tänker dig eventet och hur många ni blir så återkommer vi med ett upplägg. Svensexor är också välkomna.

Kontakta oss

Data storage and handling

4 + 6 =

Ge bort en SUP-upplevelse

Köp presentkort till SUP Malmö

Ge bort en oförglömlig upplevelse på SUP. Välj mellan inspirerande kurser, turpaddling i lugnt tempo eller romantisk solnedgångspaddling.

Prova på SUP brädor från Yster SUP innan köp

Är du intresserad av att köpa SUP från Yster men vill prova på SUP brädan först? Absolut. Fyll i formuläret nedan och berätta vilken eller vilka Yster-brädor du vill pröva så återkommer vi, vanligtvis inom några timmar, med vidare instruktioner. Vi gör det lätt och tryggt att köpa SUP i Malmö.

Nedan är några SUP-brädor som du kan testa på SUP Malmö:

Try & buy

Data storage and handling

11 + 3 =

Här finns SUP Malmö

Du hittar SUP Malmö på Limhamn vid Restaurang Dragörkajen, Övägen 8C, 216 42 Limhamn. Parkering finns precis intill. Från Malmö Central tar du buss 7 i 16-19 min till hållplats Malmö Dragörkajen 80 m från bryggan.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat de vanligaste frågorna.

Kan man hyra SUP och paddla på egen hand?

Förnärvarande erbjuder vi inte uthyrning av SUP.

Får barn paddla?

Man ska vara 18 år för att få paddla. Barn som fyllt 11 år är välkomna att paddla i sällskap av en förälder.

Jag har aldrig provat på SUP tidigare. Är det farligt?

I de första tio minuterna kan SUP-brädan känns lite tippig men normalt får man kläm på brädans rörelser ganska snart. Om det känns läskigt att stå upp, kan man alltid paddla på knä.

Måste man vara simkunnig?

Ja, man måste kunna simma. Om du skulle trilla i måste du kunna ta dig tillbaka till brädan.

Var kan jag byta om?

Det finns omklädningsrum med skåp, duschar och bastu på Clarion Hotel Malmö Live. Fråga bara efter en nyckel i receptionen. Du kan också byta om på Slottsträdgårdskaféets toaletter eller direkt på bryggan.

Kan jag ta med min mobiltelefon och var kan jag lämna mina värdesaker när jag paddlar?

Du kan ta med dig mobiltelefon och värdesaker på egen risk. Du får gärna låna ett vattentätt fodral av oss. Det finns också en låsbar låda på bryggan där du kan lämna dina ägodelar. SUP Malmö tar dock inte något ansvar för eventuella förluster eller skador på din tillhörighet.

Vad händer om man trillar i vattnet?

Då blir du blöt! Eftersom du sitter fast i SUP-brädan men en leash kommer du alltid att vara nära brädan. Det är lätt att komma upp på brädan igen: Ta dig till mitten på brädan, ta ett par bentag och kravla upp på brädan. Brädan är ju faktiskt en slags livboj så försök aldrig ta dig loss från brädan.

Kan man ta med passagerare på SUP-brädan?

Passagerare och djur är inte tillåtna på SUP-brädorna.

Var kan jag köpa SUP i Malmö?

Hos SUP Malmö kan du prova på SUP brädor från Yster SUP. Om du sen vill köpa SUP i Malmö kan rekommenderar att beställa direkt online på www.ystersup.com eller besöka Yster SUP Lagershop i Staffanstorp.

Sätt upp dig på väntelistan Vi kommer att meddela dig när produkten är tillgänglig igen. Skriv in din e-mail nedan.