Svenska Kanotförbundet väljer Yster SUP

22 januari, 2023Träning

Svenska Kanotförbundet väljer Yster SUP

Svenska Kanotförbundet väljer Yster SUP för ungdomssatsning inom SUP-paddling

Svenska Kanotförbundet och Yster SUP meddelar idag ett samarbete inom Yo! WhatSUP – ett kick-start-projekt för organiserad barn- och ungdomsverksamhet för Stand-Up Paddling (SUP) inom Svenska Kanotförbundet – där Svenska Kanotförbundet kommer att införskaffa SUP-utrusning från Malmöbaserade Yster SUP till fem föreningar inom ramen för projektet.

“Vi är glada att kunna presentera Yo! WhatSUP och vårt samarbete med Yster SUP,” säger Danny Hallmén, Tävlings- & Parakanotutvecklare, Svenska Kanotförbundet. “Yster har imponerat med sina högkvalitativa SUP-brädor i flera internationella sammanhang och vi uppskattar Ysters erfarenhet och förmåga att bygga SUP-brädor med hög prestanda. Jag är övertygad om att vårt samarbete kommer att bidra till ökat intresse för SUP-paddling i föreningarna.”

“Tack vare Svenska Kanotförbundets satsning gör vi det nu möjligt för barn och ungdomar att få paddla med professionell SUP-utrusning,” säger Per Vallbo, Grundare och Vd på Yster SUP. ”Vi bygger våra barn- och ungdomsbrädor på samma sätt som SUP-brädorna som världseliten paddlar på, därför att vi vet vilken skillnad professionell utrustning gör.”

Sätt upp dig på väntelistan Vi kommer att meddela dig när produkten är tillgänglig igen. Skriv in din e-mail nedan.